To Top

Guide

Slik fungerer Bergen Ølfestival 2019

Åpningstider: FREDAG 12-21 LØRDAG 12-20

Kjøp billett på forhånd

Så går det mye raskere på vei inn. Det gjør du enkelt på bergenolfestival.no på nett eller på mobilen på vei til festivalen.

Gå i rett kø!

Med billett kjøpt på forhånd på nett eller mobil går du i køen mot telt merket Forhåndskjøpte. Har du noen med deg som skal kjøpe billett er det et godt tips å kjøpe på mobilen på veien (bergenolfestival.no). Ellers går de i køen merket "Kjøp billett". Har du festivalpass (fredag + lørdag)? Husk å beholde armbåndet på. Med armbånd går du forbi hele billettområdet og rett inn på festivalen.

Ølsalg

«Startpakken» som alle må kjøpe for å få servering, er 1 smakeglass og 3 ølbonger for kr. 120. Øl på BØ serveres kun i disse smakeglassene. Deretter kan man kjøpe 4 bonger for 120 kr, eller 8 for 240 kr. For 1 ølbong får man normalt servert en smaksprøve (på ca. 1 dl), men enkelte særlig dyre øl kan koste 2 bonger eller mer for 1 smaksprøve. Disse kjøper du i teltene merket Bongesalg. Oransje plastbonger gjelder kun i 2019 og er ikke refunderbare.

Rushtid Bergen Ølfestival

Lørdag mellom 15 og 19 er tidsrommet med mest folk. Liker du mer albuerom anbefaler vi tidlig fredag og tidlig lørdag :). I denne perioden kan det være tungvint å forflytte seg med f.eks barnevogn. Kommer man med små barn anbefaler vi også å besøke oss utenom rushtiden. Blir det fullt på området stenges innslippet midlertidig: det løser seg alltid opp, men det kan da bli noe ventetid.

Kort é godt!

Alle salgssteder på inne på Bergen Ølfestivals festivalområde tar kort, både i matutsalg og bongesalg. Bongesalg: her vil muligheten til å bruke kontanter være svært begrenset. Ta med kort og spar tid i kø - eller kjøp bonger gjennom TicketCo Wallet app'en (se over).

Aldersgrense

Det er ikke aldersgrense på billettsalg eller adgang til Bergen Ølfestival og Bergen Matfestival, men det vil selvsagt være 18 års aldersgrense for å kjøpe og konsumere øl på Bergen Ølfestival. Legitimasjon vil bli kontrollert både ved salg av smakeglass og ved skjenking. Det er gratis adgang for barn under 18. Ungdom merkes med kryss på hver hånd.

Matsalg

Det vil være anledning til å kjøpe mat inne på området. Bien Snackbar, Hallaisen og Pingvinen står for matlagingen, Doms Biltong gir deg perfekt snacks til øl.

Restriksjoner

Det er ikke anledning til å ta med hund verken på Bergen Ølfestival eller Bergen Matfestival. Vi er glade i hunder - men med potensielt 4000 mennesker på hvert av områdene er denne restriksjonen for hundens egen velferd. Det er ikke tillatt å ta med paraply inn på Bergen Ølfestivals område. Kle deg godt, du er i Bergen!! :) Det er selvsagt strengt forbudt å ta med alkoholholdig drikke eller farlige objekter.